Tgrt Haber
31 Ocak 2022 16:52 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 00:19

Kylian Mbappe Real Madrid ile anlaştı! PSG'den ayrılıyor

Fransız ekibi Paris Saint-Germain FC’de forma giyen dünya yıldızı Kylian Mbappe'nin İspanyol'a gideceği aktarıldı. İddialara göre, Mbappe dünya devlerinden Real Madrid ile anlaştığı belirtildi.

Kylian Mbappe Real Madrid ile anlaştı! PSG'den ayrılıyor
Mbappe,Messi,PSG,Real Madrid

Kadrosunda Lionel Messi, Neymar gibi dünya yıldızlarını bulunduran Paris Saint-Germain FC’de diğer yıldız futbolcu  Kylian Mbappe ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mbappe'nin yeni takımı resmen belli oldu. Mbappe'nin İspanyol ekiplerinden dünya devi Real Madrid ile anlaştığı bildirildi.

Bild'in aktardığı haberde; eflatun-beyazlıların Mbappe ile sezon sonu sözleşme imzalayacağı ve Fransız futbolcunun maaşının bonuslar hariç yıllık 50 milyon euro olacağı kaydedildi.

Kylian Mbappe Real Madrid ile anlaştı! PSG'den ayrılıyor

200 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Real Madrid böylece daha önce 200 milyon euroluk teklif yaptığı Mbappe'yi sezon sonunda bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmış olacak. 2018 yazında 145 milyon euro bedelle Monaco'dan PSG'ye transfer olan Mbappe, Fransız ekibiyle çıktığı 199 maçta 151 gol atarken 77 de asist kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...