Tgrt Haber
02 Ocak 2022 19:54

La Liga'da yeni yılın ilk golünü Enes Ünal attı

İspanya La Liga'da Getafe forması giyen Enes Ünal, yeni yılda ligin ilk golünü Real Madrid’e attı. Gol sayısını 6'ya yükselten milli yıldız takımının alt sıralardan kurtulması için önemli bir 3 puan kazandırdı.

La Liga'da yeni yılın ilk golünü Enes Ünal attı
Enes Ünal,La Liga

Getafe'de forma giyen Enes Ünal Real Madrid ile oynanan maçta takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Madrid bölgesinin derbisinde maçtaki tek golü atan Enes Ünaş bu sezon ligde 6 kez rakip ağları havalandırdı. Real Madrid karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Enes, 83. dakikada yerini Jakup Jankto'ya bıraktı.

“RAKİBİMİN HATA YAPACAĞINI HİSSETTİM”

Attığı golle takımını galibiyete taşıyan Enes Ünal maç sonrası yaptığı açıklamada, “Her forvet oyuncusu gibi bazen bir şeyler hissedersin, bende de aynısı oldu. Hata yapacağını hissettim. Her şey iyi gittiği için şanslıydım." dedi.

“YAVAŞ YAVAŞ GÜVEN KAZANACAĞIZ”

Real Madrid karşısında 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Türk futbolcu, teknik direktör Quique Sanchez Flores'in "Her zamanki gibi sağlam bir defans bloğu oluşturmak, topa sahipken rahat olmak ve sahada her şeyimizi vermek..." taktiğinin galibiyette önemli rol oynadığını vurguladı. Ligde alt sıralardan çıkmaya başladıklarını ve üzerlerindeki baskıdan kurtulmaya çalıştıklarını aktaran Enes, "Yavaş yavaş güven kazandık. Düşme hattından da çıktık ve çok daha rahatız. Önemli olan bu." değerlendirmesinde bulundu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...