Tgrt Haber
05 May 2021 09:06

Larin'den Galatasaray'a mesaj: Şampiyonu göstereceğiz

Şampiyonluğa ulaşmak için nasıl oynamaları gerektiğini bildiklerini söyleyen Larin, “Hatayspor maçında olduğu gibi Galatasaray karşısında da öz güveni yüksek, birlikte savaşan bir takım göreceksiniz” dedi

Larin'den Galatasaray'a mesaj: Şampiyonu göstereceğiz
larin,,beşiktaş,,galatasaray,,derbi,

Beşiktaş’ta Aboubakar’ın yokluğunda Hatayspor maçında dört gol atarak göz kamaştıran bir performans sergileyen Cyle Larin, şampiyonluktan ve derbi zaferinden emin. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kanadalı yıldız, cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisi hakkında, “Hatayspor maçındaki başlangıç gibi her maça bu şekilde başlamak istiyoruz. Galatasaray maçında da bunu göreceksiniz. Öz güveni yüksek, savunma ve hücumu birlikte yapan, birlikte savaşan bir takım göreceksiniz” dedi.

ABOU RAHATLATIYOR
Şampiyonluk hakkında da görüşlerini dile getiren Larin, “Kısa sürede çok fazla maç oynadık. Bu süreçte çok fazla enerji harcadık. Şampiyonluğa giden yolun nasıl olduğunu, nasıl oynamamız ve nasıl kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Şampiyonluğa ulaşana kadar bunu yapmaya devam edeceğiz. İnşallah şampiyonuz” dedi. Takımdaki birlikteliğin altını çizen Cyle Larin, “Saha içinde, dışında mutluyuz. Birlikte savaşıyor, oynuyoruz. Bundan keyif alıyorum. Aboubakar’ın varlığı beni pozitif etkiliyor. O yokken daha farklı oynuyorum bu bir gerçek ama birlikte iyi işler yapıyoruz. Onun varlığı takım olarak bizi rahatlatıyor” diye konuştu.      

DROGBA KAHRAMANIM
∂ En beğendiği futbolcunun bir dönem Galatasaray forması da giyen dünyaca ünlü eski futbolcu Didier Drogba olduğunu söyleyen Cyle Larin, “Çocukken hep onun nasıl oynadığını izledim. Didier Drogba benim kahramanım” ifadelerini kullandı.

KUPALAR DAHA ÖNEMLİ
∂ Takımın en golcü ismi olan ve gol krallığı yarışında da Boupendza’nın (21) iki gol gerisinde bulunan Larin, “Benim için gol krallığından öte şampiyonluklar daha önemli. Böyle oynamaya devam ettikçe ben de çok fazla gol fırsatı bulacağım” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...