Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Aralık 2021 17:24

LeBron James 'yalancı pozitif' çıktı sahalara dönüyor

NBA yıldızı LeBron James'in geçtiğimiz günlerde Covid-19 testi pozitif çıkmıştı. Ünlü yıldızın test sonucu 'yalancı pozitif' çıktı.

LeBron James 'yalancı pozitif' çıktı sahalara dönüyor
lebron james,,basketbol,,nba,,koronavirüs,,covid-19,

Los Angeles Lakers takımının yıldız oyuncusu LeBron James'ın geçtiğimiz günlerde Covid-19 testi pozitif çıktı. James, bu nedenle salı günkü Sacramentı Kings maçına çıkamadı. 36 yaşındaki NBA yıldızına Covid-19 protokolü uygulandı ve 10 gün sahalardan uzak kalması gerekiyordu. Fakat James'ın dün yaptırdığı Covid-19 testinin sonucuyla 'yalancı pozitif' olduğu anlaşıldı.

LeBron James 'yalancı pozitif' çıktı sahalara dönüyor

NBA yönetiminden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''James için, ilk olarak 29 Kasım'da alınan ilk pozitif test de dahil olmak üzere bir dizi testin çelişkili sonuçlar vermesi sonrası 30 Kasım Salı günü Covid protokolü uygulandı. Yapılan ek testler, onun pozitif bir vaka olmadığını doğruladı.''

"Protokoller ve Orlando'daki 2019-20 sezonunun yeniden başlamasından bu yana yürürlükte olan test uygulamasına uygun olarak, ilk pozitif testin ardından iki kez daha test yapıldı ve iki testte biri negatif, biri pozitif sonuç verdi. Protokole göre 30 Kasım’da ek testler olan James’in tüm testleri negatif gelince pozitif gelen ilk test sonucu ‘yalancı pozitif’ olarak kabul edildi.''

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...