Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Mart 2017 21:31

Leicester City, Shakespeare'e emanet

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City, İngiliz teknik adam Craig Shakespeare'i sezon sonuna kadar takımın başına getirdi.

Leicester City, Shakespeare'e emanet
Shakespeare, Leicester City,

Tarihinin ilk şampiyonluğunu yaşadığı İtalyan teknik direktör Claudio  Ranieri'nin görevine bu sezon alınan kötü sonuçlar nedeniyle şubat ayında son  veren Leicester City, 53 yaşındaki Shakespeare ile anlaşma sağladı.
 
Mavi-beyazlı ekipte 2011 yılından bu yana antrenörlük yapan  Shakespeare, Ranieri'nin görevinden ayrılmasının ardından çıktığı Liverpool ve  Hull City maçlarını 3-1'lik skorlarla kazanarak küme düşme korkusu yaşayan  Leicester City'e rahat bir nefes aldırdı.
 
27 puanla 15. sırada yer alan Leicester City, salı günü UEFA  Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla, cumartesi günü de Premier  Lig'de deplasmanda West Ham United ile karşılaşacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...