Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 May 2020 22:26

Leipzig - Hertha Berlin maçında kazanan yok

Bundesliga'nın 28. haftasında iki formda takımın mücadelesinde RB Leipzig ile Hertha Berlin 2-2 berabere kaldı.

Leipzig - Hertha Berlin maçında kazanan yok
Leipzig,,Hertha Berlin,,bundesliga,

RB Leipzig, bu akşam sahasında Hertha Berlin'i konuk etti. İki formda takımın mücadelesinde ilk gol sesi konuk takımdan geldi.

9. dakikada Marko Grujic topu ağlara göndererek Hertha Berlin'i 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekip 24. dakikada Lukas Klostermann'ın golüyle karşılık verdi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. 63. dakikada Leipzig, Halstenberg'in ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Ancak 68. dakikada Patrik Schick, fileleri havalandırarak ev sahibi ekibi 2-1 öne geçirdi. Bu golün ardından beraberlik için yüklenen Hertha Berlin, 83. dakikada penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına geçen Krzysztof Piatek, meşin yuvarlağı ağlara göndererek maçın skorunu tayin etti. (2-2)

Bu sonuçla Leipzig, 55 puanla 3. sıradaki yerini korurken, Hertha Berlin ise 35 puanla maç fazlasıyla 10. sıraya yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...