Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ekim 2018 23:17

Lens: Son dakikada gol yedik ve 2 puan bıraktık

Beşiktaş'ın Holladalı futbolcusu Jeremain Lens, 2-2 berabere kaldıkları Konyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Lens: Son dakikada gol yedik ve 2 puan bıraktık
lens,

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, Atiker Konyaspor karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza atsa da son dakikada yediği gole engel olamayınca sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Lens, son dakikada yedikleri gol için üzgün olduklarını söyledi.

Lens'in açıklamaları şu şekilde:

"İkinci yarıda 10 kişiyle zorlamamız gerekiyordu. Takım bence ikinci yarıda harika oynadı. 10 kişi, Konya'da Konyaspor'a karşı öne geçtik ama üzücü olan son beş dakika içinde yediğimiz goldü."

"Vida'nın pozisyonunu görmedim ama şunu söyleyebilirim, genel olarak hakem açısından iyi bir maçtı. Zor bir maçtı, sert ikili mücadeleler yaşandı, genel olarak adil bir duygu aldığımı söyleyebilirim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...