Tgrt Haber
19 Eylül 2016 23:53

Lens Sow'un attığı gole sevinmedi

Kasımpaşaspor maçının yıldızlarından Jeremain Lens, Advocaat tarafından oyundan alınınca Hollandalı futbolcu bu duruma bir hayli sinirlendi.

Lens Sow'un attığı gole sevinmedi
lens, sow,

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile karşı karşıya geldiği mücadelede Jeremain Lens ile Dick Advocaat karşı karşıya geldi. Hollandalı hoca, Fenerbahçe'nin 3-1 önde olduğu 71. dakikada Lens'i kenara alırken; Moussa Sow'u oyuna sürdü.

ELİNDEKİ SUYU YERE FIRLATTI

Su molası sırasında bu kararını oyuncusuna bildiren Advocaat, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Lens, oldukça üzgün gözükürken jest ve mimiklerle memnuniyetsizliğini ifade etti ve kulübeye oturduktan sonra da elindeki suyu yere fırlattı.

SOW'UN GOLÜNE SEVİNMEDİ

Değişikliğin 2 dakika sonrasında, 73. dakikada ise Moussa Sow ağları havalandırdı ve Fenerbahçe'yi 4-1 üstünlüğe taşıdı. Kameraların döndüğü Jeremain Lens'in gole sevinmediği ve üzgün ve tatsız bir şekilde oturduğu göze çarptı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lens, mücadelede 2 asistle oynadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...