Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ekim 2014 17:57

Letonya maçı öncesi korkutan detay

Letonya maçını İskoçya'nın en çok tartışılan hakemi yönetecek.

Letonya maçı öncesi korkutan detay
letonya, iskoçya, hakem,

Türkiye’nin yarın deplasmanda Letonya ile oynayacağı ya tamam ya devam niteliğindeki EURO 2016 Elemeleri A Grubu mücadelesi öncesi ilginç bir ayrıntı dikkat çekiyor.

UEFA, millilerimiz için büyük önem arz eden bu karşılaşmaya hakem olarak İskoçya Futbol Federasyonu’ndan Bobby Madden’ı atadı.

Ancak İskoç hakemi biraz araştırınca bu atama pek de hayırlı olacağa benzemiyor! Öyle ki Madden, İskoç futbolunun hâlihazırda en çok tartışılan hakemi. Nedeni ise hem kötü hem de taraf tutan bir hakem olması…

KOYU BİR RANGERS TARAFTARIYMIŞ

Madden’ın ülkesinin köklü takımlarından Glasgow Rangers’ın koyu bir taraftarı olduğu iddia ediliyor. Rangers taraftarı dışında neredeyse herkes maçlarda taraflı ve çoğu zaman da yanlış kararlar verdiği gerçekçesiyle Madden’dan nefret ediyor.

Geçtiğimiz yıl oynanan ve 1-1 sona eren Celtic – St.Mirren maçının ardından Celtic Teknik Direktörü Neil Lennon, maçın hakemi Madden hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Çok uzun bir süre sonra ilk kez bu kadar dehşet verici nitelikte berbat bir hakem performansı izledim. Bir maçta bu kadar fazla yanlış karar verilmez. Cidden inanılmaz. Rakibin çok net bir penaltısını atladı. Bize verilen kırmızı kart zaten şaka gibi. Hakem, güzel bir karşılaşma olma potansiyeli olan bir maçı adeta baltaladı”

İskoç hakem, bu skandal performansın ardından ceza olarak bir süre ikinci lig maçlarına atanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...