Tgrt Haber
11 Aralık 2018 08:59

Lider Başakşehir farkı açıyor

Lider, Galatasaray ve Beşiktaş'ın takıldığı haftayı fırsata çevirdi. Abdullah Avcı'nın ekibi, Ankaragücü deplasmanında tek golle güldü. Edin Visca, 8'de ağları sarstı. İstanbul ekibi, 5'inci kez 1-0 kazandı ve zirvede farkı 7'ye çıkardı

Lider Başakşehir farkı açıyor
başakşehir

Medipol Başakşehir, zirve takipçilerinin takıldığı haftada ayağına gelen fırsatı geri çevirmedi. Ankaragücü'ne konuk olan lider, oyunun başında bulduğu golle üç puanı hanesine yazdırdı: 1-0. 8. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Emre, sağ kanattan ceza sahasına sızan İrfan'ı gördü. İrfan'ın penaltı noktasına indirdiği topu kontrol eden Edin Visca, sert şutuyla ağları sarstı: 0-1. Abdullah Avcı'nın öğrencileri, gol sonrası geleneksel oyun anlayışına döndü. Başakşehir, risk almadı, ayağa paslarla oyunun temposunu istediği gibi ayarladı, rakibine neredeyse sıfır pozisyon verdi ve zirvede tek başına kalmanın keyfini sürdü. Başakşehir, Kasımpaşa ve Antalya'ya 7, Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'a ise 8 puan fark attı ve ilk yarıyı lider bitirmeyi garantiledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...