Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Kasım 2016 19:52

Lider Juventus’a Genoa çelmesi

İtalya Birinci Futbol Ligi’nin 14. haftasında lider Juventus, Genoa’ya deplasmanda 3-1 yenildi.

Lider Juventus’a Genoa çelmesi
Juventus,Genoa

İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 14. haftasında lider Juventus, Genoa’ya deplasmanda 3-1 yenildi.

Serie A’da bu hafta Genoa’ya konuk olan siyah-beyazlı Torino takımı, rakibine ilk yarıda yediği gollerle boyun eğdi.

Cenova’daki Luigi Ferraris Stadı’nda oynanan ve hakem Paolo Silvio Mazzoleni’nin yönettiği maça, ev sahibi ekip hızlı başladı. Genoa, henüz 3.dakikada Giovanni Simone'nin attığı golle 1-0 öne geçerken, 13. dakikada tekrar sahneye çıkan Simone farkı 2’ye çıkardı: 2-0

Maçta erken bulduğu gollerden sonra da baskısını sürdüren Genoa, 29. dakikada geliştirdiği atakta Alex Sandro’nun kendi kalesine attığı golle 3-0’lık üstünlüğü yakaladı. Mücadelenin ilk yarısı bu sonuçla sona erdi.

Juventus zirvede kalmayı sürdürdü

İkinci yarının 82.dakikasında Juventus, Bosna Hersekli oyuncusu Miralem Pjanic ile skoru 3-1’e getirdi ancak başka gol olmayınca müsabaka Genoa’nın 3-1’lik galibiyetiyle son buldu.

Bu sonuçla lig lideri Juventus, bu sezonki 3. yenilgisini yine deplasmanda alırken, 33 puanla zirvede kalmayı sürdürdü. Genoa ise bu maçtan aldığı 3 puanla, puanını 19’a yükseltti ve maç fazlasıyla 9. sıraya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...