Tgrt Haber
09 Aralık 2014 13:24

Lionel Messi hakkında korkunç şüphe

FC Barcelona’nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, Espanyol maçında attığı üç golün ardından ilginç bir ‘doping’ testine tabi tutuldu.

Lionel Messi hakkında korkunç şüphe
lionel messi,doping,test,

Dün FC Barcelona’nın eğitim tesislerine gelen İspanya Dopingle Mücadele Ajansı (AETSAD) yetkilileri, standart testleri gerçekleştirmek için  Andres Iniesta, Ivan Rakitic, Claudio Bravo, Jordi Alba ve Lionel Messi’yi seçti. Her şey buraya kadar çok normal bir şekilde gelişti. Standart prosedürleri uygulayan yetkililerin özellikle son 4 maçta 3 kez hat-trick yapan Messi’yi de incelemek istemeleri gayet doğaldı. Ancak seçilen 5 kişi olmasına rağmen teste tabi tutulan sadece Messi’nin olması kafaları oldukça karıştırdı.
Messi, test sırasında çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşırken, “Seçilen 5, ancak kan ve idrar testi vermek zorunda kalan sadece benim. Garip değil mi?” ifadelerini kullandı. Arjantinli yıldıza yapılan bu hareket Katalan medyasını da harekete geçirirken, Messi’nin performansını düşürmek için yıldırma operasyonu yapıldığı iddialarına yer verildi.
Kaynak Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...