Tgrt Haber
17 Aralık 2015 20:16

Litvanya Futbol Federasyonu binasında arama yapıldı

Litvanya'nın başkenti Vilnius’ta bulunan Litvanya Futbol Federasyonu’nun merkezinde, zimmete para geçirildiği iddialarıyla ilgili arama gerçekleştirildi.

Litvanya Futbol Federasyonu binasında arama yapıldı
litvanya,

Başkent Vilnius’taki Litvanya Futbol Federasyonu’nun (LFF) merkezinde zimmete para geçirildiği iddialarıyla ilgili arama yapıldı.

Litvanya Mali Suçlarla Mücadelede Araştırma Servisi (FNTT) görevlileri, arşiv ve muhasebe ile LFF Başkanı Julius Kvedaras'ın odalarında aramalar yaparak, bilgisayar ve belgelerdeki bilgileri inceledi. Daha sonra ofisin bazı kapılarının kilitlendiği bildirildi. Litvanya ulusal haber ajansı BNS, Kvedaras’ın evinde de arama yapıldığını ileri sürdü.

FNTT Başkanı Kestutis Jucevicius, gazetecilere yaptığı açıklamada, soruşturmanın yaklaşık bir ay devam ettiğini belirterek, "LFF harcamalarında olası zimmete geçirme iddialarını araştırıyoruz. Büyük rakamlar söz konusu ancak tam miktarı henüz söyleyemem. Halihazırda hiç kimse şüphe altında bırakılmamalı" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...