Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ekim 2015 05:00

Liverpool galibiyeti hatırladı

İngiltere Lig Kupası dördüncü tur maçlarında Liverpool, Manchester City, Southampton ve Middlesbrough çeyrek finale yükseldi.

Liverpool galibiyeti hatırladı
Liverpool, İngiltere Lig Kupası,

Ligde bir ay önce aldığı 3-2'lik Aston Villa galibiyetinin ardından çıktığı beş maçtan da beraberlikle ayrılan Liverpool, sahasında Bournemouth'u 1-0 yenerek galibiyet özlemine son verdi. "Kırmızılar"a turu getiren golü 17. dakikada Clyne atarken, Alman teknik adam Jurgen Klopp yeni takımındaki galibiyetini elde etti. Manchester City, sahasında ağırladığı Crystal Palace'ı farklı mağlup ederek çeyrek final biletini aldı. Bony ve De Bruyne'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Manchester ekibi, Iheanacho, Yaya Toure ve Garcia Alonso'nun golleriyle Londra temsilcisini 5-1 mağlup etti.

Hollandalı teknik adam Ronald Koeman yönetimindeki Southampton, sahasında Aston Villa'yı 2-1 yenerek tur atladı. Ev sahibi ekibin golleri 51. dakikada Yoshida ve 77. dakikada Pelle'den geldi.Normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz sona eren mücadelede Middlesbrough, deplasmanda Manchester United'ı penaltı atışlarıyla yenerek kupanın dışında bıraktı. Rooney, Carrick ve Young'ın penaltı kaçırdığı maçı 3-1 kazanan Middlesbrough, adını çeyrek finale yazdırırken, Arsenal ve Chelsea'nin ardından Manchester United da kupaya veda etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...