Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Aralık 2018 00:21

Liverpool'da bayram, Manchester City'de hüsran

İngiltere Premier Lig'de geçen hafta Crystal Palace'a kaybeden Manchester City, bu kez de deplasmanda Leicester City'ye 2-1 mağlup oldu.

Liverpool'da bayram, Manchester City'de hüsran
ingiltere premier ligi,manchester city,liverpool,manchester united,leicester city

İngiltere Premier Lig'de 19. hafta karşılaşmasında Leicester City, konuk ettiği Manchester City'yi 2-1 mağlup etti.

King Power Stadı'nda oynanan ligin ilk yarısının son hafta karşılaşmasına hızlı başlayan konuk ekip Manchester City, 14. dakikada Bernardo Silva'nın golüyle 1-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Leicester City, 19. dakikada Marc Albrighton ile ağları sarstı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda daha iyi bir performans gösteren ev sahibi Leicester City, 81. dakikada Ricardo Pereira'nın fileleri havalandırmasıyla 2-1 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Manchester City'de Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan 90 dakika boyunca sahada kalırken, Fabian Delph ise 89. dakikada doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Geçen hafta Crystal Palace'a 3-2 kaybetmesinin ardından bu hafta da mağlup olan Manchester City, ligde 44 puanla üçüncü sıraya geriledi. Leicester City ise 28 puanla 7'nci sırada yer aldı.

İLK YARININ LİDERİ LİVERPOOL

Lider Liverpool ise konuk ettiği Newcastle United'ı 11. dakikada Dejan Lovren, 47. dakikada penaltıdan Muhammed Salah, 79. dakikada Xherdan Shaqiri ve. 85. dakikada Fabinho'nun golleriyle 4-0 mağlup etti.

Puanını 51'e çıkaran Liverpool, namağlup unvanıyla ilk yarıyı açık ara lider kapadı. Newcastle United ise 17 puan ve maç fazlasıyla 15'inci sırada kaldı.

Şampiyonluk adaylarından Tottenham da ağırladığı Bournemouth'u Christian Eriksen, Heung-Min Son (2), Lucas Moura ve Harry Kane'in golleriyle 5-0 mağlup etti.

Puanını 45'e çıkararak sıralamada Manchester City'yi geçen Tottenham, ilk yarıyı ikinci sırada tamamladı. Bournemouth ise 26 puanla 11'inci sıraya geriledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...