Tgrt Haber
18 May 2021 13:13

Liverpool'un beğenmediği Ozan Kabak'a sürpriz talip

Devre arasında Schalke'den Liverpool'a kiralanan Ozan Kabak, İngiliz ekibi bonservisini almaktan vazgeçince Almanya'ya geri döndü. Schalke küme düştüğü için takım değiştirmesine kesin gözüyle bakılan milli futbolcuya Almanya'dan sürpriz bir talip çıktı.

Liverpool'un beğenmediği Ozan Kabak'a sürpriz talip
ozan kabak,,liverpool,,leipzig,,transfer,,schalke,

Schalke 04'ten Liverpool'a kiralanan Ozan Kabak'ın performansı beğenilmedi. İngiliz devi 18 milyon pound değerindeki satın alma opsiyonunu kullanmaktan vazgeçti. 

Liverpool Teknik Direktörü Ozan Kabak'ın yerine Leipzig'in 21 yaşındaki Fransız stoperi Ibrahima Konate'yi kadrosuna katmayı planlayan Liverpool, bu transfer için 40 milyon Pound'u gözden çıkardı.

OZAN KABAK'A ALMANYA'DAN TALİP VAR

İngiliz gazetesi Daily Mail, Liverpool formasıyla 13 maça çıkan, bu maçların 5'ine ilk 11'de başlayan Ozan Kabak yeniden Schalke 04 kulübüne geri döndü. Ancak Alman ekibinin küme düşmesi nedeniyle milli futbolcunun sezon başlamadan başka bir takıma transfer olması bekleniyor.

Bu sezonu ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Leipzig, Konate'yi Liverpool'a göndermesi halinde stopere Ozan Kabak'ı transfer etmeyi planlıyor. Genç futbolcunun piyasa değeri 25 milyon Euro.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...