Tgrt Haber
23 Aralık 2014 09:28

Löw, Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor?

1998-99 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran, dünya şampiyonu Alman Milli Takımı'nın hocası Joachim Löw'ün, sarı- lacivertli takıma geri döneceği ileri sürüldü.

Löw, Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor?
löw,fenerbahçe,almanya basını,

İddia, 54 yaşındaki ünlü teknik adamın Kicker dergisine yaptığı, "Aklımda yeniden bir kulüp takım çalıştırmak var. Bunu düşünebilirim" şeklindeki sözleri üzerine ortaya atıldı.
İsmail Kartal'ın yakın dostu
Löw'ün bu açıklaması birçok TV programına konu olurken, Sport1 TV'de yayınlanan Telekom Spieltaganalyse adlı programda şampiyon hocanın gideceği takım da açıklandı. Programın yorumcuları, Löw'ün gelecek sezondan itibaren Alman Milli Takımı ile birlikte F.Bahçe'yi de çalıştırmak istediğini, bunun için federasyon yetkililerine başvurduğunu duyurdu. İsmail Kartal'ın yakın dostu olan Joachim Löw'ün Türkiye ile bağlarını hiç kesmediği, menajerinin de Türk olduğuna vurgu yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...