Tgrt Haber
28 Ocak 2014 20:27

Lucas Ontivero bu akşam imzayı atacak

Galatasaray'dan sürpriz bir transfer daha sarı kırmızılı ekip Lucas Ontivero'yu kadrosuna kattı.

Lucas Ontivero bu akşam imzayı atacak
Lucas Ontivero, Galatasaray, sürpriz bir transfer

Lucas Ontivero kimdir. Lucas Ontivero hakkındaki detaylı bilgiyi sizler için derledik. Devre arası transfer döneminde geleceğe yönelik transferler yapan Galatasaray bunlara bir yenisini daha eklemek üzere... Edinilen bilgiye göre; Sarı-kırmızılı ekip genç yeteneği İstanbul'a çağırdı ve Ontivero bu akşam 21:35 sularında İstanbul'a geliyor. Galatasaray Aralık ayında denemeye aldığı genç yetenek Lucas Ontivero ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Dün İtalya basınında Calciomercato internet sitesinde özel haber olarak belirtilen transfer gelişmesinde Galatasaray'ın oyuncunun menajeri Juan Manuel Arandilla'yı İstanbul'a davet ettiği belirtilmişti.
Galatasaray Ontivero'yu bitirdi!
Sarı-kırmızılı ekibin denemeye alıp beğendiği 'yeni Messi' olarak gösterilen Lucas Ontivero bu akşam TSİ ile 21:35'de İstanbul'a imza atmaya geliyor.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...