Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ekim 2015 18:12

Lucescu Şampiyonlar Ligi'nde rezil oldu

Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe ve Rapid Wien'i eleyerek gittiği UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en kötü takımı oldu.

Lucescu Şampiyonlar Ligi'nde rezil oldu
lucescu, şampiyonlar ligi,

Fenerbahçe'yi 0-0 ve 3-0, Rapid Wien'i ise 1-0 ve 2-2'lik skorlarla eleyerek UEFA şampiyonlar ligi gruplarına kalan Shakhtar Donetsk, Avrupa'nın 1 numaralı kulüp organizasyonunda darmadağın oldu.
 
Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna ekibi, Devler Ligi'nde geride kalan 2 hafta sonunda 'en kötü sonuçlara imza atan takım' unvanını aldı.
 
A Grubu'nda mücadele eden Shakhtar, ilk maçında İspanyol devi Real Madrid'e rakip sahada 4-0'lık skorla boyun eğdi.
 
İkinci maçında dün akşam Zlatan İbrahimovic'in takımı Paris Saint Germain'i konuk eden Lucescu'nun talebeleri, bu kez sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.
 
2. hafta maçları sonunda Şampiyonlar Ligi'nin en çok gol yiyen takımı olan Shakhtar Donetsk, G Grubu'nda yer alan Maccabi Tel Aviv ile birlikte 'gol atamayan' iki takımdan biri oldu. İsrail temsilcisi Maccabi, gruptaki maçlarında Chelsea'ye 4-0, Dinamo Kiev'e de 2-0 yenildi.
 
DEVLER LİGİ'NİN EN İYİSİ BAYERN MÜNİH

Shakhtar Donetsk ve Maccabi Tel Aviv'in hayal kırıklığı oluşturan performanslarına karşın, Alman devi Bayern Münih, attığı 8 golle Devler Ligi'nin en golcü takımı olmayı başarırken, kalesini de gole kapattı.

F Grubu'nun ilk maçında Olympiakos'u deplasmanda 3-0'lık skorla geçen Bayern Münih, ikinci karşılaşmada ise Dinamo Zagreb'i 5-0 mağlup etmeyi başardı. Yıldız oyuncu Robert Lewandowski takımına 3 gollük katkı sağlarken, Thomas Müller ve Mario Götze 2, Douglas Costa ise 1 kez gol sevinci yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...