Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Aralık 2018 13:15

Lucescu: Zenit, Fenerbahçe'yi eler

Mircea Lucescu, Avrupa Ligi'ndeki Fenerbahçe-Zenit eşleşmesinde Rus ekibinin favori olduğunu söyledi.

Lucescu: Zenit, Fenerbahçe'yi eler
fenerbahçe,,zenit,,uefa,,avrupa ligi,,mircea lucescu,

Türkyie A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, UEFA Avrupa Ligi'nde ortaya çıkan Fenerbahçe-Zenit eşleşmesini değerlendirdi.

Eski takımı Zenit için Rusya basınına Fenerbahçe'yi değerlendiren Lucescu, Zenit'i tur için favori gösterdi.

Lucescu: Zenit, Fenerbahçe'yi eler

''FENERBAHÇE İYİ DURUMDA DEĞİL''
Lucescu, ''Zenit çok net favori. Fenerbahçe şu anda iyi durumda değil. Sezon başında başkan değişti. Giuliano, Fernandao ve Josef'i gönderdiler ancak gelen 25 milyon euroyu FFP nedeniyle kullanamadılar. Fenerbahçe şu anda 17. sırada, Fenerbahçe hiçbir zaman böyle bir yerde olmadı. Oyuncuların üzerinde büyük bir baskı var, bu yüzden devre arası onlara iyi gelecek.'' sözlerini kullandı.

Lucescu: Zenit, Fenerbahçe'yi eler

''TRANSFER YAPMAZSA BAŞARI İMKANSIZ''
Sporx'in haberine göre, Fenerbahçe'nin transfere ihtiyacı olduğunu belirten Lucescu, ''Ersun Yanal'ın transfere ihtiyacı var. Son maçlarda Valbuena iyiydi ama yeterli değil. Fenerbahçe devre arasında yeni oyuncu almazsa, Avrupa'da başarılı olması imkansız.'' şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...