Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ekim 2018 19:12

Lucescu'dan Arda Turan cevabı

Uluslar Ligi’nde deplasmanda Rusya ile oynayacağımız maç öncesi A Milli Takım teknik direktörü Mircea Lucescu basın toplantısı düzenledi.

Lucescu'dan Arda Turan cevabı
lucescu,arda turan

İşte Lucescu'nun açıklamalarından öne çıkanlar:

Genelde Rusya'da Kıbrıs'ta ve Türkiye'deki kulüplerde Avrupa'nın en yaşlı takımları olur. Orta yaşlı oyunculardan kurulur takımlar.

Antrenörler tecrübeli oyuncularla oynamak isterler. Az antrenör gençlerle yola çıkmayı tercih eder. Gençleri tanımak, zaman vermek ve onlara güvenmek lazım.

Bana reçetem var mı diye soruyorsunuz ama reçetem olsa bile söylemem. 11'i maç saatine kadar paylaşmam.

Rusya fizik gücü yüksek olan, tecrübeli oyunculardan kurulu, süratli oynayan bir takım. Biz ise onlara göre daha farklıyız. Fizik gücümüz Rusya ile kıyaslanamaz. Daha kısa paslarla oynamaya çalışan bir takımız. Bakacağız. Kimin daha başarılı olacağını göreceğiz.

Ben Türk futbolcuların kalitelerini öne çıkarmaya çalışan bir futbol oynatmaya çalışıyorum. Çünkü bizim fizik gücünü çok zorlayacak bir durumumuz söz konusu değil.

Rus gazeteci Lucescu'ya "Arda Turan yarın oynayacak mı?" sorusunu yöneltti:

Deneyimli antrenör Lucescu ise, "İlk 11'imi söyleyemem" yanıtını verdi. (Arda Turan, Milli Takım'ın Rusya kadrosunda bulunmuyor.)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...