Tgrt Haber
22 Kasım 2021 00:34

Lugano’dan hakeme eleştiri: Diagne'nin pozisyonu faul değildi

Süper Lig’in 13. haftasında oynanan dev derbiyi Fenerbahçe 2-1 kazandı. Müthiş bir mücadeleye sahne olan derbi oldukça tempolu ve gergin geçti. Mücadeleyi yayıncı kuruluşta değerlendiren Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Diego Lugano maç ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Lugano’dan hakeme eleştiri: Diagne'nin pozisyonu faul değildi
Lugano,Süper Lig,Galatasaray,Fenerbahçe,

Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 90+4'de Miguel Crespo'nun attığı golle 2-1 mağlup etti. Galatasaray Kerem Aktürkoğlu ile öne geçerken Fenerbahçe’ye beraberliği getiren golü Mesut Özil kaydetti. Fenerbahçe'de 83'te Marcel Tisserand ile 90+6'da Fenerbahçe'nin golünden sonra Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

“HAKEM ART ARDA İKİ HATA YAPTI”

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşta maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Diego Lugano’nun yorumu gündem oldu. Hakemin art arda iki hata yaptığını söyleyen Lugano, Diagne'nin pozisyonunda faul çalınacak bir temas olduğunu düşünmediğini dile getirdi. Lugano ayrıca Tisserand'a kırmızı kart verilen pozisyonun da faul olmadığını belirtti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...