Tgrt Haber
30 Temmuz 2015 02:25

Lviv’de koltukların iki katı talep geldi

Maç için gelen talep Sarı-Lacivertliler için Lviv Stadı’nda ayrılan 1745 kişilik kontenjanın çok üzerinde. Maç günü 4 bin taraftarın Lyiv’de olması bekleniyor.

Lviv’de koltukların iki katı talep geldi
fenerbahçe, lviv,

UEFA Şampiyonlar Ligi 3’üncü ön eleme turu ilk maçında Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımı ile berabere kalan Fenerbahçe’nin taraftarı, 5 Ağustos’taki rövanş maçına çıkarma yapacak. Seyahat acentesi yetkililerine göre, meydana gelen talep Sarı-Lacivertliler için Lviv Stadı’nda ayrılan 1745 kişilik kontenjanın çok üzerinde. Maç günü 4 bin taraftarın Lyiv’de olması bekleniyor.

‘RENKLİ GECE HAYATI ÇEKİM OLUŞTURUYOR’

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, Shaktar Donetsk maçına yönelik çok talep aldıklarını söyledi. Çilsal, “Fenerbahçe maçının yanı sıra Ukrayna’nın güzel şehirlerinden birisi olan Lviv’i görmek isteyenler de çok. 400 kişiyi bizim götüreceğimizi düşünürsek 4 bin kişinin burada olacağını öngörüyoruz” dedi. Mika Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Cihan Saray ise Lviv’in renkli gece hayatının da bir çekim gücü oluşturduğuna dikkat çekti.

2 GECELİK MAÇ TURU 399 EURO

Acentelerin programlarında 2 gecelik Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe maç turu 399 Euro’ya satılıyor. Talebi karşılamak için Türk Hava Yolları ile Ukrayna Havayolları’nın tarifeli uçuşlarının yanına Atlas Global’in ardından Pegasus ve Onur Air de charter seferleri koydu. 34 bin 915 kişilik Lviv Stadı’nda Fenerbahçe taraftarına 1745 koltuk ayrılacak.

BJK TARAFTARI DA KAPASİTEYİ AŞMIŞTI

2010’da Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Kiev ile karşılaşmış, kapasite üzerinde futbolsever Ukrayna yolunu tutmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...