Tgrt Haber
08 Şubat 2014 14:05

M. United, Semih Kaya ve Onur Kıvrak'ı almak istiyor

Mancini'nin Galatasaray'da en çok beğendiğim yerli futbolcum dediği Semih Kaya'ya Manchester United resmi teklife hazırlanıyor.

M. United, Semih Kaya ve Onur Kıvrak'ı almak istiyor
Manchester United, Semih Kaya ve Onur Kıvrak, Manchester United resmi teklife hazırlanıyor,

İngiliz kulubü, ülke basınından çıkan haberlere göre Semih Kaya için sezon sonunu beklemeyebilir. Önümüzdeki yılın kadrosunu şimdiden oluşturmak ve Dünya Kupası'nı evinden mutlu bir şekilde izlemek isteyen Moyes, sarı kırmızılı takımın bel kemiğini kendi takımına istiyor. Fatih Terim'in bir sezon önce alt liglerde forma giymesine rağmen tereddüt etmeden as takıma koyduğu Semih kaya, o dönemden sonra hem Galatasaray hem de milli takımın değişilmez futbolcusu oldu. Soğuk kanlılığı ve sanki 30 yaşındaymış gibi tecrübesiyle defansta güven veren Semih Kaya, Manchester United'ın radarına takıldı. İngiltere basınına göre Kırmızı Şeytanlar, Semih kaya'yı yaşlanan ve kötü oynayan stoperlerinin yerine koymayı planlıyor. Sözleşmesi sona erecek olan Vidic ile yola devam etmeyecek olan Semih Kaya'yı transfer etmeyi planlayan Manchester United, 12 milyon Pound ödemeyi de gözden çıkardı.
Jonny Evans, Phil Jones ve Chris Smalling'in bekleneni verememesi üzerine bu transfere yoğunlaşan Manchester United, sarı kırmızılı takımla masaya oturmayı planlıyor. Yine İngiliz basınına göre De gea'nın kötü performansı da yedek kalecisinin olmayışına bağlı. Kendisini zorlayacak bir isim olmadan her hafta ilk 11'e giren De gea, artık o kadar rahat olmayacak. Manchester United'ın performansını dikkatle izlediği bir diğer isim de Onur Kıvrak. Kısa zaman önce sözleşme yenileyen Onur Recep Kıvrak, İngiliz ekibinin radarından çıkmıyor. Manchester United'ın birkaç kaleci adayı arasında olduğu belirtilen Onur için sezon sonu teklif yapılabileceği de haberlerin detayında yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...