Tgrt Haber
26 Mart 2016 19:26

Maç eksiği olan Galatasaray 15. galibiyetini aldı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 24. haftasında Galatasaray, evinde Basketbolu Geliştirenler Derneği'ni 74-54 yendi.

Maç eksiği olan Galatasaray 15. galibiyetini aldı
galatasaray,

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu konuk ekip, 15-13 önde tamamlandı. İkinci çeyrekte oyunda üstünlüğü eline geçiren Galatasaray, devre sonunda soyunma odasına 41-33 önde gitti.

Üçüncü periyotta farkı çift hanelere çıkarmasına rağmen çeyreğin son bölümünde farkın azalmasına engel olamayan sarı-kırmızılılar, buna karşın final periyoduna 55-49 önde girdi.

Son çeyrekte yaptığı etkili savunmayla rakibinin sadece 5 sayı atmasına izin veren Galatasaray, bulduğu basketlerle farkı yeniden açtı ve salondan 74-54 galip ayrıldı.

Ligde bir maçı eksik olan sarı-kırmızılı ekip, bu sonuçla 15. galibiyetini aldı. Basketbolu Geliştirenler Derneği ise 15. yenilgisini yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...