Tgrt Haber
18 Şubat 2022 16:20 - Güncelleme : 18 Şubat 2022 16:31

Emmanuel Macron PSG için Mbappe ile görüştü

Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transfer iddiaları sonrası kolları sıvadı. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Kylian Mbappe için devreye girdiği öğrenildi.

Emmanuel Macron Kylian Mbappe ile temasa geçti.
Emmanuel Macron Kylian Mbappe ile temasa geçti.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'de forma giyen Kylian Mbappe ile ilgili çıkan iddialar konuşulmaya devam ediyor. Sezon sonunda PSG ile olan sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncunun İspanya La Liga ekibi Real Madrid ile anlaşmaya vardığı öne sürülmüştü.

Messi ve Neymar’lı Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe'yi de takımda tutabilmek için her yola başvuruyor. PSG’nin son olarak 23 yaşındaki futbolcuya haftalık 1 milyon sterlinlik bir sözleşme önerdiği haberleri çıkmıştı.

Emmanuel Macron PSG için Mbappe ile görüştü

PSG'nin bu teklifi sonrası Mbappe'nin temsilcisinin Fransız yıldızı takımda kalmaya ikna etmeye çalıştığı kaydedilmişi.

MACRON DEVREDE

Mİrror'ın haberine göre; PSG yönetimi, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u arayıp, Kylian Mbappe'yi Paris'te kalmaya ikna etmesini istedi. Macron'un Mbappe ile doğrudan temasa geçtiği ve PSG'de kalması için ikna edilmeye çalışıldığı belirtildi. Ayrıca eski lider Nicolas Sarkozy'nin de benzer hamleler yaptığı iddia edildi.

REAL MADRİD'İ YIKMIŞTI

Transfer iddiaları devam ederken Mbappe Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e son dakikalarda golünü attı ve takımını 1-0'lık galibiyete taşıdı. Bu sezon PSG'de 32 maça çıkan 23 yaşındaki oyuncu, 22 gol attı ve 16 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...