Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Mart 2015 02:16

Malaga'nın Avrupa'da inat ediyor

La Liga'nın 25. haftasında Malaga ile Getafe karşı karşıya geldi. La Rosaleda'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Malaga 3-2'lik skorla kazandı.

Malaga'nın Avrupa'da inat ediyor
Malaga,Getafe,La Liga

Malaga'ya galibiyeti getiren golleri 10. dakikad a Juanmi, 57. dakikada Sergi Darderve 68. dakikada Ricardo Horta'dan geldi. Getafe'nin golleri ise 55 ve 76. dakikalarda Alvaro Vazquez attı.

Maça yedek kulübesinde başlayan ve 63. dakikada Juanmi'nin yerine dahil olan Nordin Amrabat, kanatlardan yaptığı akınlarla kalan dakikalarda Malaga'nın ana hücum planı haline geldi. Takımına fauller kazandıran Amrabat, istekli oyununa karşın takımına skor katkısı veremedi.

Bu galibiyetin ardından puanını 41'e yükselten Malaga, Avrupa mücadelesini sürdürdü. Getafe ise 26 puanda kaldı. Malaga gelecek hafta Granada ile deplasmanda oynayacak. Getafe ise Cordoba deplasmanında puan mücadelesi verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...