Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Şubat 2014 23:55

Manchester City 0-2 Barcelona maçı sonucu

Şampiyonlar Ligi'nin en çok beklenen eşleşmesinde Barcelona, Manchester City'yi deplasmanda 2-0 yenerek rövanş öncesinde büyük avantaj yakaladı.

Manchester City 0-2 Barcelona maçı sonucu
Şampiyonlar Ligi, Manchester City Barcelona maçı, Manchester City, Barcelona maçı

Şampiyonlar Ligi'inde 2. turun en çok beklenen eşleşmesinin ilk maçı Manchester City ile Barcelona arasındaydı. Etihad Stadı'ndaki karşılaşmada konuk Barcelona'nın pasa dayalı oyunu ev sahibinin Manchester'daki klasik baskısını kurmasını engelledi. İlk şutunu 30. dakikada atabilen City, bir kez; Negredo ile gole yaklaşabildi. İki takımın da çok önemli fırsat yakalayamadığı ilk yarı 0-0 sona erdi. 53. dakikada ise maçın kırılma anı yaşandı. Demichelis, defansın arkasına sarkan Messi'yi düşürünce Barça penaltı kazandı ve City 10 kişi kaldı. Atışı kullanan Messi de konuk takımı 1-0 öne geçirdi Son dakikata kadar beraberlik için saldıran City, 90. dakikada Alves'e de engel olamayınca Barcelona maçı 2-0 kazandı ve evine tur için büyük bir avantajla döndü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...