Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Eylül 2014 13:23

Manchester United soyunma odası karıştı

Leicester City karşılaşmasında alınan mağlubiyet Manchester United soyunma odasını karıştırdı.

Manchester United soyunma odası karıştı
Manchester United, soyunma odası, Leicester City,

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve ligde oynadığı beş karşılaşmada sadece bir galibiyet alabilen Manchester United‘da sular durulmuyor. Son olarak Leicester City karşılaşmasında iki kez iki farklı öne geçmesine rağmen sahadan 5-3 mağlup ayrılan Manchester United soyunma odası. maçın ardından karıştı. Futbolcular menajer Louis van Gaal ve Rafael‘e tepki gösterirken, küfürlü konuşmalar dikkat çekti.
Kulübe yakın bir kaynaktan edinilen bilgiye göre, takımın tecrübeli futbolcularından bir tanesi, Van Gaal‘e yönelik “Ne s…me Di Maria’yı oyundan çıkardın ki” şeklinde eleştiride bulundu. 62. dakikada penaltıya sebebiyet veren ve Leicester City‘nin oyuna tekrar ortak olmasını sağlayan Rafael de aynı futbolcunun başını çektiği birçok takım arkadaşının küfürlü tepkilerine maruz kaldı. İsyanı başlatan futbolcunun takımda en uzun süredir forma giyen Wayne Rooney olduğu tahmin ediliyor.
Bu gelişmelerin ardından koltuğu tehlikede olan Van Gaal‘in, en başarılı olduğu konulardan biri olarak gösterilen soyunma odasındaki disiplini kaybettiği konuşuluyor. Geçtiğimiz sezon David Moyes da benzer olaylarla karşılaşmış ve İskoç çalıştırıcının görevden alınma nedenlerinden biri olarak soyunma odasını kontrol edememesi gösterilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...