Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Kasım 2021 14:15

Manchester United'da Ole Gunnar Solskjaer ile yollar ayrıldı

Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Manchester United'da Ole Gunnar Solskjaer dönemi sona erdi. Dün deplasmanda Watford'a 4-1 yenilen 'Manchester kentinin kırmızı temsilcisi' lider Chelsea'nin 12 puan gerisine düştü.

Manchester United'da Ole Gunnar Solskjaer ile yollar ayrıldı
Chelsea,Manchester United,Ole Gunnar Solskjaer,Watford

İngiliz Premier Lig takımı Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer'in teknik direktörlük görevinden ayrıldığını duyurdu. 

Kulübün resmi sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "Ole, Manchester United'da her zaman bir efsane olacak ve bu zor kararı aldığımız için üzgünüz. Son birkaç hafta hayal kırıklığıns neden olsa da uzun vadeli başarının temellerini yeniden inşa etmek için son üç yılda yaptığı tüm çalışmaları gölgelememeli." ifadeleri kullanıldı.

48 yaşındaki Norveçli teknik adamla Mart 2019'da 3 yıllık anlaşma imzalayan ve geçen temmuz ayında 2024 yılına kadar sözleşmesini uzatan Manchester United, son 7 Premier Lig maçında 1 galibiyet alınması sonrasında Solskjaer'le yollarını ayırdı.

LİDERİN 12 PUAN GERİSİNDE

Manchester United, Premier Lig'de 12. hafta sonrasında 17 puanla lider Chelsea'nin 12 puan gerisinde 7. sırada yer alıyor.

İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında dün Watford'a deplasmanda 4-1 mağlup olduktan sonra Manchester United'da Solskjaer dönemi sona ermiş oldu.

Yeni teknik direktörle anlaşılana kadar Michael Carrick'in takımın sorumluluğunu üstleneceği açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...