Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 May 2015 01:10

Manchester United'ın resmi televizyonu, 'Bale'ı transfer ettik'

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Express, yazarı John Richardson, Manchester United 'ın resmi kanalında Gareth Bale'in transferini açıkladı

Manchester United'ın resmi televizyonu, 'Bale'ı transfer ettik'
bale, manchester united,

Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale'in yeni sezonda Manchester United forması giyeceği ortaya çıktı. Sezon  başında Tottenham ’dan Real Madrid’e 100 milyon Euro’ya transfer olan Galli futbolcunun, Manchester United ile anlaştığı ileri sürüldü.İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Express'in yazarı John Richardson, Manchester'ın resmi kanalında Gareth Bale ’ın transferinin bittiğini açıkladı. Richardson, Bale ’ın çok yakını olan ve güvendiği bir kaynaktan transferin bittiğini öğrendiğini belirtti.

AİLESİ ADA'YA DÖNDÜ
Bir başka İngiliz gazetesi Daily Telegraph da Bale ’ın ailesi ve kız arkadaşının sezonun bitmesini beklemeden İngiltere’ye döndüklerini duyurdu.  İngiliz SKY Sports ve İspanyol gazetesi AS için çalışan Guillem Balague de, yakın kaynaklarına dayandırdığı haberde Bale ’ın ManU ile anlaştığını sosyal medyadan açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...