Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Aralık 2014 19:09

Mancini Galatasaraylı yıldızı istiyor

Inter'in başına geçen Roberto Mancini, Galatasaray'dan eski öğrencisine kancayı taktı. Sezon başında Galatatasaray’dan ayrılan ve geçen ay Walter Mazzari’nin gönderilmesinin ardından Inter’in başına geçen Roberto Mancini, Galatasaraylı futbolcu inadından vazgeçmiyor.

Mancini Galatasaraylı yıldızı istiyor

Inter'in başına geçen Roberto Mancini, Galatasaray'dan eski öğrencisine kancayı taktı. Sezon başında Galatatasaray’dan ayrılan ve geçen ay Walter Mazzari’nin gönderilmesinin ardından Inter’in başına geçen Roberto Mancini, Galatasaraylı futbolcu inadından vazgeçmiyor. Savunmada Nemanja Vidic’in performansından memnun kalmayan ve bu bölgeye takviye isteyen İtalyan çalıştırıcı, yönetime alınmasını istediği isimlerin listesini verdi. Listede Manchester City’de fazla forma şansı bulamayan Matija Nastasic ve Galatasaray’a da transfer etmeyi düşündüğü River Plate’li Eder Balanta ile birlikte Semih Kaya da yer alıyor.
 
DEVRE ARASINDA GELECEKLER
 
İtalyan basınında yer alan haberlere göre üç isimden en az ikisinin alınmasını isteyen Mancini’nin isteğini değerlendiren Inter yönetimi, devre arasında Semih Kaya için Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Başarılı stoperin sarı-kırmızılı kulüp ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
 
Genç futbolcu için en az 13 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Galatasaray’ın, bu rakamın altında yapılacak teklifleri kabul etmeyeceği öğrenildi.
 
İKİSİ DE BİRBİRİNE HAYRAN
 
Galatasaray’da yaklaşık bir yıl birlikte çalışan Roberto Mancini ve Semih Kaya’nın birbirlerine olan hayranlıkları bilinen bir gerçek…
 
Öyle ki İtalyan hoca 2014 yılının ilk ayında konuşmacı olarak katıldığı TSYD seminerinde kendisine yöneltilen bir soru üzerine, “Türkiye’de en çok beğendiğim yerli oyuncu Semih Kaya” demişti. Semih Kaya ise verdiği bir röportajda “İnanılmaz karizma. Çok başarılı, tecrübeli, çok iyi bir teknik adam. Bizimle arkadaş gibi. Her fırsatta tecrübelerini aktarır, yeri geldiği zaman eleştirir” diyerek Mancini’ye övgüler yağdırmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...