Tgrt Haber
15 Mart 2014 14:35

Mancini'den olay itiraf

Galatasaray'da teknik direktör Mancini, 0-0 biten Karabükspor maçı sonrası çok kritik açıklamalarda bulundu.

Mancini'den olay itiraf
mancini'den itiraf,mancini itiraf etti, mancini'den olay itiraf, şampiyonluk itirafı

İtalyan teknik direktör yayıncı kuruluşa "İlk yarı iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Şansları da bulduk. Deplasmandaki hastalığımız olan gol atamamayı bugün de devam ettirdik ve sonuç bu oldu. Biraz daha agresif olmamız, deplasmanlarda istekli olmamız lazım. Bunun eksikliğini yaşıyoruz" dedi. Mancini, Fenerbahçe ve aralarındaki şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak, "Mutlaka bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Deplasmanda kazanamazsak, bu yüzde yüz, kesin şampiyon olamayız. Şampiyonluğun yolu buradan geçiyor. 2-3 forvet de oynasak bir şeyleri değiştiremiyoruz, bunun üzerine gitmemiz gerekiyor" değerlendirmesini yaptı. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini , deplasmanda bir şeylerin değişmesi gerektiğini belirterek, "Çünkü ne yazık ki deplasmanda hastalığımız olan gol atamama bugün de yaşandı" diye konuştu.
Mancini, basın toplantısında şunları söyledi:
"Belki de sahada yeteri kadar agresif değildik. Kafamızda hep ‘bir daha gelecek şans’ diye bir şey vardı. Böyle olunca da gereksiz puan kayıpları devam etti. Maçtan öncede zor bir maç olacağını biliyorduk. Kardemir Karabükspor’a baktığınızda iyi bir kadrosu var, hocalarına baktığınızda iyi bir hocaları var. Ama pozisyona girdiğiniz zaman kesinlikle değerlendirmeniz gerekir. İstanbul’da ki maçta da biliyorsunuz sıkıntılar yaşattılar. Bu maçın ne kadar zor olacağını biliyorduk, öyle de oldu. Bugün girilen pozisyonlar var ne yazık ki değerlendiremedik. Böyle bir deplasmanda gol pozisyonuna girdiğinizde mutlaka değerlendirmeniz gerekir."
"Buradaki beraberlik Chelsea maçına olumsuz yansır mı"? yönündeki soru karşılık Mancini, tamamen farklı bir turnuva olduğunu ve oraya yansıyacağını zannetmediğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...