Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Mart 2015 20:44

Mancini'ye Gignac önerisi

Inter'in eski oyuncusu Olivier Dacourt, Marsilya'nın golcü oyuncusu Gignac'ın İtalyan takımı için çok iyi alternatif olduğunu söyledi.

Mancini'ye Gignac önerisi
mancini,

Bir dönem Inter forması giyen eski Fransız futbolcu OlivierDacourt, Inter ve Roberto Mancini'nin gelecek planları hakkında İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Futbol kariyerinin ardından Fransız televizyonlarında futbol yorumculuğu yapan Olivier Dacourt, Galatasaray'ın da gündeminde olan golcü Gignac konusuna da değindi. Olivier Dacourt, sözleşmesi bitecek olan Andre-Pierre Gignac Inter için bir fırsatolduğunu söylerken, ''Gignac, Inter için ideal bir çözüm. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Marsilya'da iyi işler yaptı. Milli takımın bir parçası oldu. Birçok golün mimarı oldu. Bunlar artı yönleri. Ancak kariyeri boyunca Fransa dışına çıkmadı, İtalya futboluna, savunma oyununa adapte olması gerekiyor. Ama bu uyumu da sağlayabileceğini düşünüyorum. O gol arayan gerçek bir golcü'' ifadelerini kullandı.

Adı sıkça Galatasaray ile de anılan Gignac'ın sözleşmesi sezon sonunda biterken, golcü oyuncu ile Inter'in yanı sıra Dinamo Moskova'nın da ilgilendiği biliniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...