Tgrt Haber
16 Mart 2018 14:17

Manisaspor'un antrenmanında dolu yağışı

Hafta sonu Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak Manisaspor'un antrenmanında futbolcular etkili olan dolu yağışından dubalarla korunmaya çalıştı

Manisaspor'un antrenmanında dolu yağışı
Manisaspor,,Manisaspor antremanı,,manisa dolu yağışı,,dolu yağışı,i

Grandmedical Manisaspor, Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında sahasında Gazişehir Gaziantep ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Tarık Almış Spor Tesisleri'nde, geçen hafta istifa eden teknik direktör Taner Taşkın'ın yerine 21 yaş altı takımın teknik direktörü Aytekin Viduşlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı.

Ana bölümde kondisyon çalışması yapan futbolcular, 5'e 2 oyunun ardından şut ve orta çalışması yaptı.

Antrenmanda futbolcular dolu yağışı nedeniyle zor anlar yaşadı. Aniden bastıran dolu yağışı sırasında çalışmalara devam eden oyuncular, doludan dubalarla korunmaya çalıştı.

Manisaspor'un antrenmanında dolu yağışı

Manisaspor, cumartesi günü oynayacağı Gazişehir Gaziantep maçının hazırlıklarını, yarınki antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...