Tgrt Haber
10 Mart 2014 08:13

Manuel Fernandes, Fenerbahçe ile görüşüyor

Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fernandes'in, Fenerbahçe'yle gelecek dönem için transfer pazarlığı yaptığı ortaya çıktı.

Manuel Fernandes, Fenerbahçe ile görüşüyor
manuel fernandes,beşiktaş,sözleşme,fenerbahçe,transfer görişme,

Beşiktaş Yönetimi'nin yıllık 2.5 milyon Euro'luk sözleşme uzatma teklifini reddeden ve ek olarak 2.5 milyon Euro da imza parası talep ederek görüşmelerin askıya alınmasına sebep olan 28 yaşındaki futbolcunun, Siyah-Beyazlılar'ın ezeli rakibiyle menacerleri aracılığıyla görüşmesinin, Başkan Fikret Orman'ın sabrını taşırdığı bildirildi. Sezon başından itibaren Portekizli oyuncunun durumu için ılımlı açıklamalar yapan Başkan Orman'ın, futbolcunun Fenerbahçe'yle transfer görüşmesinin ortaya çıkmasının ardından yıldız ismin biletini kestiği öğrenildi. Portekizli oyuncu ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde, “Fernandes'le kesin olarak sözleşme yenilemeyi düşünmüyoruz. İstediği takıma gitsin. Ondan beklediğimiz tek şey sezon sonuna kadar aldığı paranın hakkını vermesidir” bildirisini yapan Başkan Fikret Orman'ın, bu açıklamaları oyuncunun Fenerbahçe'yle görüşmelere başlamasının kesinleşmesinden dolayı yaptığı ortaya çıktı. Alves'i aracı yapmış Portekizli yıldız Manuel Fernandes'in, Fenerbahçe'yle yaptığı transfer pazarlıklarına, menacerlerin yanı sıra vatandaşı Bruno Alves'in de aracılık ettiği öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...