Tgrt Haber
13 Haziran 2014 20:46

Maradona'dan Pele'ye iğneleyici gönderme

Dünya futbolunun efsane isimlerinden Maradona, bir diğer dğerli isim Pele hakkında "Artık müzeye kaldırılmalı" dedi...

Maradona'dan Pele'ye iğneleyici gönderme
pele, maradona, dünya kupası, brezilya,

Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona'nın maskotu ile Sao Paulo sokaklarında dolaşan bir Brezilyalı futbolsever ilgi odağı oldu. Samba ülkesi Brezilya'da, Dünya Kupası nedeniyle birbirinden ilginç görüntüler sergilenirken, dünyaca ünlü Maradona da bu mozaikin içinde yer aldı. Futbolseverler Maradona maskotu ile bol bol fotoğraf çektirdi.
MARADONA: "FİNALDE BREZİLYA'YI YENMEK İNANILMAZ ZEVKLİ OLUR"
Öte yandan; Arjantin'in 1986 Dünya Kupası'nda mutlu sona ulaşmasında aslan payına sahip olan Diego Maradona, Diario Ole'ye yaptığı açıklamada "Hedef zaten finale çıkmak olmalı. Finalde Brezilya'yı yenmek ise inanılmaz zevkli olabilir" dedi.
"PELE ARTIK MÜZEYE KALDIRILMALI"
Maradona "en iyi kim" kıyaslamalarına maruz kaldığı Pele için ise ; "Pele'nin artık müzeye kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Şu an Messi Neymar'dan nasıl daha iyiyse ben de Pele'den iyiyim. Bunu Brezilya'daki insanlar bile biliyor, ama söyleyemiyor. Bireysel yeteneklerin takımlara büyük katkı sağladığına inanırım, Messi Arjantin'e Ronaldo'da Portekiz'e büyük güç katacaklardır. Bu ikisi şu an dünyanın en iyi oyuncuları ve henüz Dünya Kupası platformunda beklentileri karşılayamadılar" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...