Tgrt Haber
17 Ağustos 2021 14:55

Marcao kaç maç ceza alacak? Marcao Kerem’e ne yaptı? Marcao Kerem kavgası

Galatasaray oyuncusu Marcao dün yapılan maçta herkesi şaşkına çeviren bir olaya karıştı. Takım arkadaşıyla kavga eden Marcao akıllara ''Marcao kaç maç ceza alacak? Marcao Kerem kavgası neden çıktı? Marcao Kerem’e ne yaptı?'' sorularını getirdi.

Marcao kaç maç ceza alacak? Marcao Kerem’e ne yaptı? Marcao Kerem kavgası
marcao kerem kavga,,galatasaray,,marcao,

Dün yapılan Galatasaray Giresunspor maçı sırasında Galatasaray oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ve Marcao arasında kavga çıktı. Karşılaşmanın 61.dakikasında meydana gelen kavgada takımın iki oyuncusu birbirine girdi. Peki Marcao Kerem kavgası sonuçları ne olacak? Marcao kaç maç ceza alacak? İşte Marcao Kerem kavgası detayları  ve sonuçları.  

MARCAO KEREM’E NE YAPTI? 

Marcao Kerem kavgası dün akşam yapılan Galatasaray Giresunspor maçı sırasında meydana geldi. Maç içerisinde paslarda yaşanan hatalardan sonra Marcao, Kerem’e söylenirken, Brezilyalı futbolcu kendisine sus işareti yapan Kerem'e sinirlendi. Marcao Kerem’e önce kafa attı ardından yumruk attı. Maçın hakemi Erkan Özdamar, yaşanan olayı VAR uyarısıyla izleyerek Brezilyalı futbolcuyu kırmızı kartla oyundan çıkardı. Yaşanan olayın ardından akıllara ‘’Marcao’ya ne ceza verilecek? Marcao kaç maç ceza alacak?’’ soruları gündeme geldi. Kırmızı kart gördükten sonra soyunma odasına giden Marcao maçın ardından kulüp yetkilileri tarafından havalimanına götürüldü. Marcao kerem arasında tekrar gerginlik yaşanmaması adına Kaptan Muslera, Marcao ve Kerem’i sotunma odasından bir araya getirdi. Marcao Kerem’den özür diledi.  

Marcao kaç maç ceza alacak? Marcao Kerem’e ne yaptı? Marcao Kerem kavgası

MARCAO KAÇ MAÇ CEZA ALACAK?  

Marcao Kerem kavgası ardından açıklama yapan Teknik Direktör Fatih Terim sezonun ilk maçında böyle bir durum yaşadıkları için üzüntülü olduklarını söyledi. Marcao’nun Kerem’den özür dilediğini açıklayan Fatih Terim, "Kerem bizim kıymetlimiz, Marcao kıymetli bir oyuncumuz, öyle bir oyuncu da değil, öyle bir karakteri de yok. Gereken neyse yapacağız, bundan emin olabilirsiniz'' dedi.  

Futbolda böyle durumların yaşandığını belirten Fatih Terim kavganın bu boyuta gelmesine anlam veremediğini ancak fazla adrenalin ve yorgunluğun bunu tetiklediğini açıkladı. Herkes tarafından merak edilen konu ise PFDK tarafından Marcao ne ceza alacak merak konusu oldu. Takım arkadaşı Kerem’e saldıran Marcao maçın hakemi Erkan Özdamar saldırı başlığında raporuna tutarsa TFF Futbol Disiplin Talimatına göre 5 ila 10 maç arası ceza alacak.   

Bunun yanında Galatasaray yönetiminde de açıklama geldi. Galatasaray Yöneticisi Köksal Ünlü Fatih Terim’in açıklamasına katılarak Marcao Kerem kavgası kabul edilebilecek bir durum olmadığını ve mutlaka idari bir karar çıkacağını vurguladı. Teknik heyetin hazırladığı rapor doğrultusunda Marcao ne kadar ceza alacağı belli olacak.  

MARCAO MAÇ KAVGALARI  

Marcao’nun Galatasaray Giresun maçında takım arkadaşı Kerem’e yumruk ve kafa atması ardından Marcao’nun geçmişte yaladığı kavga olayları gündeme geldi. Geçtiğimiz sezon lige verilen milli arada Galatasaray, Ümit Milli Futbol Takımı ile hazırlık maçı oynadığı sırada karşılaşma 70. dakikada bitirilmiş ancak nedeni ise açıklanmamıştı. İddialara göre maçta Marcao, Halil Dervişoğlu ile yaşanan karşılaşmada genç oyuncuya tokat atmış. Olayın ardından Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas takımı sahadan çekti.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...