Tgrt Haber
15 Şubat 2022 15:13 - Güncelleme : 15 Şubat 2022 15:49

Mario Balotelli, kendisine ırkçılık yapan Beşiktaş fan sayfasına tepki gösterdi

Dünya yıldızı Mario Balotelli, Türkiye'de de ırkçılıkla karşı karşıya. Dün oynanan Beşiktaş maçı sonrası bazı kişiler, Balotelli'ye ırkçılık yaptı.

Mario Balotelli, kendisine ırkçılık yapan Beşiktaş fan sayfasına tepki gösterdi

Adana Demirspor'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli, dün oynan Beşiktaş sonrası ırkçılığa maruz kaldı. Daha önce ligin ilk yarısında bazı Beşiktaşlı taraftarlar ırkçılık yaparken, dün oynan maç sonrası başka bir ırkçılık olayı daha gündeme geldi. 

İtalyan forvet, Türkiye liginden önce mücadele gösterdiği çoğu ülkede defalarca kez ırkçılıkla karşı karşıya gelmişti. Bu duruma karşı tepkiler gösteren Balotelli, yakın zamanda Instagram sayfasından bir Beşiktaş fan sayfasını ırkçılık yapması nedeniyle paylaştı. 

BALOTELLİ'DEN IRKÇILIK TEPKİSİ

Dünya yıldızı Balotelli, hem deplasman hem de ev sahibi oynanan iki maçta da ırkçılıkla karşı karşıya kaldı. Sosyal medyadan kötü niyetli kullanıcılar İtalyan forvetle dalga geçerken, Balotelli ise bunlardan birini daha Instagram hesabından paylaştı.

Mario Balotelli, kendisine ırkçılık yapan Beşiktaş fan sayfasına tepki gösterdi

Instagram'da Balotelliyi etiketleyerek paylaşım yapan bir Beşiktaş fan sayfası, beyin, maymun ve muz emojileri paylaştı. Bu duruma karşılık Balotelli ise, kendisine ırkçılık yapan Instagram sayfasını sosyal medya hesabından paylaştı. İtalyan forvet aynı zamanda tepkisini de alkış emojsiyle verdi. 

 

ZORLU MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI

Süper Lig'de dün oynanan Adana Demispor-Beşiktaş karşılaşmasında kazanan çıkmadı. 1-1 sona eren zorlu müsabakada Adana cephesi, maçı yöneten hakeme yoğun tepkilerde bulundu. Başkan Murat Sancak sinirlerine hakim olamaz iken, TFF Başkanı Nihat Özdemir'e de çağırıda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...