Tgrt Haber
25 Eylül 2021 13:23

Mario Balotelli Sergen Yalçın’a hareketi anlattı

Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli, attığı gol sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a yaptığı hareketin perde arkası ortaya çıktı.

Mario Balotelli Sergen Yalçın’a hareketi anlattı
Mario Balotelli,Sergen Yalçın,beşiktaş,adana demirspor

Süper Lig’in 6’ıncı haftasında Beşiktaş evinde Adana Demirspor’u ağırladı. Mücadele 3-3 berabere sona ererken maçta 2 gol atan yıldız futbolcu Mario Balotelli'nin Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a yaptığı hareket dünya gündeminde yer aldı. Gana asıllı İtalyan yıldız, Sergen Yalçın'ın yorumculuk yaptığı dönemde kendisi için kullandığı "Beyni yok" ifadesine cevap verdiğini söyledi.

“FUTBOLCUYLA ORADA SARILDIM”

Katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Balotelli, "Türkiye'ye gelmeden önce benimle ilgili olan ne varsa izledim. Bu benim prensibimdir. Profesyonellik budur. Profesyonel sporculukta bu zaten vardır. Türkiye ile ilgili bütün bilgileri aldım" dedi. Beşiktaş taraftarıyla hiçbir sıkıntısının olmadığını dile getiren Balotelli, "Ben, Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşlarıyla, halkıyla, bana gösterdikleri ilgiyle hep mutlu oldum. Benim Beşiktaş taraftarıyla hiçbir sıkıntım yok. Beşiktaş taraftarının, zamanında bana yapmış olduğu destekten de haberim var. Bana her zaman kucak açtılar. Beşiktaşlı taraftarlarla, Beşiktaşlı futbolcularla hiçbir sıkıntım yok. Beşiktaş'ta oynayan birçok futbolcu benim zaten arkadaşım. Bunu o akşam da herkes gördü. Ben birçok futbolcuyla orada sarıldım, kucaklaştım" ifadelerini kullandı.

"SOYUNMA ODASINDA ARKADAŞIM İZLETTİ"

31 yaşındaki yıldız futbolcu, maça çıkmadan önce soyunma odasında ismini vermek istemediği bir futbolcu arkadaşının, Sergen Yalçın'ın kendisi hakkında "Beyni yok" dediğini videoyu kendisine izlettiğini ve buna üzüldüğü dile getirdi. Balotelli, bunun kendisine ayrı bir motivasyon kazandırdığını belirterek, "Zaten soyunma odasında hocama da söyledim, 'Lütfen beni oynat. Oynamak istiyorum, verilecek bir cevabım var. Akıllı mıyım, değil miyim, beyinsiz miyim, değil miyim, kendisine göstereceğim' dedim. Benim sorunum Beşiktaşlı futbolcular ya da kenarda oturan futbolcular ya da tribündeki değerli taraftarlar değil, olamaz, hiçbir zaman da olmaz. Onların bana nasıl baktığını biliyorum" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...