Tgrt Haber
13 Eylül 2014 18:13

Marquez liderliği Jorge Lorenzo'ya kaptırdı

Şampiyona lideri Marc Marquez sıralama turlarında kötü bir performan göstererek 4. olurken İspanyol yıldız Jorge Lorenzo liderliği kaptı.

Marquez liderliği Jorge Lorenzo'ya kaptırdı

Sezonun on üçüncü yarışı için gerçekleştirilen sıralama turlarında Yamaha'nın İspanyol yıldızı Jorge Lorenzo pole pozisyonunun sahibi oldu.Pramac Racing adına yarışan Andrea Iannone muhteşem bir tur atmayı başardı ve ikinci sırada kendisine yer bulurken, kendi evinde yarışan Valentino Rossi üçüncü olarak Yamaha'nın bu yarışta çok daha güçlü olacağını gösterdi.Şampiyona lideri Marc Marquez beklenenden kötü bir performans gösterdi ve dördüncü sırada kendisine yer buldu. Marquez, Katalunya 2013'ün ardından tam 15 ay sonra ilk defa ilk üçe giremedi. Marc Marquez'i takım arkadaşı Dani Pedrosa takip ederken, sıralama turlarında harika işler çıkaran Andrea Dovizioso, hızlı geldiği son turunda son virajda pist dışına çıktı ve turu bırakmak zorunda kaldı. İtalyan sürücü altıncı sırada kendisine yer buldu.Dovizioso'nun takım arkadaşı Cal Crutchlow ise ilk sıralama seansında Ducati'nin taktiksel hatası nedeniyle elenerek on üçüncü sıradan yarışa start alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...