Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Aralık 2018 19:29

Mehmet Özdilek: Kaybetmeyen bir takımdık, üzgünüz

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Bursaspor’a 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Özdilek: Kaybetmeyen bir takımdık, üzgünüz
mehmet özdilek,

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Üzgünüz, kolay değil. Kaybetmeyen bir takımdık. Rakibin de maça bakışı çok farklıydı. Çok fazla üretmeyen bir Bursaspor vardı. İlk yarıda iki net pozisyonumuz var. Golü yedikten sonra tekrar oyuna dahil olduk. 1-1’i yakaladıktan sonra devreye girdik. İkinci yarı pozisyon yokken bir anlık dalgınlıkla ve bireysel hata ile ikinci golü yedik. Bugün kaybettik ama oyunun geneline baktığımızda çok da kaybetmedik. Bireysel hatalar neticeye tesir ediyor. Mücadeleye devam edeceğiz. 6 haftadan sonra kaybetmek farklı duygulara atıyor insanı ama mücadeleye devam edeceğiz. Son 3 haftayı doğru değerlendirip, ikinci devreye daha sağlıklı girmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...