Tgrt Haber
10 Mart 2017 23:54

Mehmet Topal isyan etti

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yendiği maçın ardından Mehmet Topal konuştu.

Mehmet Topal isyan etti
mehmet topal, isyan,

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yendiği maçın ardından Mehmet Topal konuştu.

Mehmet Topal karşılaşmayı değerlendirirken, geçen hafta Osmanlıspor maçının son dakikasında elinden seken topu gol yapmasıyla ilgili de son kez açıklamalarda bulundu.

Mehmet Topal basında çıkan açıklamalara cevap verirken, o pozisyonda kesinlikle bilerek elle oynamadığını ve topun eline çaprtığını dile getirdi. Topal, o pozisyonda kararı da hakeme bıraktığını ifade etti.

İşte Mehmet Topal'ın maç sonu açıklamaları...

''Ben orada topu kontrol etmedim. Top elime çarptı. Son dakikaydı. Yorgunluğun, atmosferin vermiş olduğu... Ben kesinlikle topu elimle almadım. Ben yıllardır bu ligde mücadele ediyorum. Kimseyi üzecek, kıracak bir şey yapmadım. İnsanlar biraz bir şeyler söylerken söylemlerine dikkat etmeli. Benim başına gelen her futbolcunun başına gelebilir. Bu tür goller çok oldu ama hiç bu kadar konuşulmadı. Ben iyi niyetli olmaya çalıştığım için bu biraz daha fazla abartıldı. Bu tür hakaretler edilecekse, lütfen geçmişe bakalım. Son kez söylüyorum, top elime çarptı ben elle kontrol etmedim. Tamamen hakeme bıraktım.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...