Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORATAKAŞ HATAYSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
5 saat 38 dakika önce

Kritik maçta Zaniolo şoku! Sedye ile sahayı terk etti

Aston Villa forması giyen Nicolo Zaniolo, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşındaki Lille maçında sakatlandı.
Spor - Spor
5 saat 57 dakika önce

Eczacıbaşı Fenerbahçe karşısında seriyi eşitledi

Eczacıbaşı Dynavit, Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 4. maçında Fenerbahçe Opet’i 3-0 yenerek seride durumu 2-2'ye getirdi
Spor - Spor
7 saat 21 dakika önce

Son dakika | Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması! 2 oyuncu kadrodan çıkartıldı

Son dakika spor haberi | Beşiktaş'tan flaş sakatlık açıklaması geldi. Siyah-beyazlılar, Kazak oyuncusu Bakhtiyor Zaynutdinov, Omcar Colley ve Emrecan Terzi'nin son durumları hakkında açıklama yaptı.
Futbol - Futbol
7 saat 51 dakika önce

Son dakika! Trabzonspor'dan Salih Uçan ve Oliver Torres açıklaması!

Son dakika haberi... Trabzonspor, Salih Uçan ve Oliver Torres ile ilgili çıkan transfer iddialarına yaptığı açıklamayla cevap verdi.
Spor - Spor
8 saat 34 dakika önce

Fenerbahçe'nin Monaco maçlarının takvimi belli oldu! İşte ilk maçın tarihi

Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi play-off'unda Monaco ile yapacağı maçların programı açıklandı. Peki ilk maç ne zaman oynanacak? İşte detaylar haberimizde...
Futbol - Futbol
11 saat 49 dakika önce

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı 7 Nisan Cumartesi 19:00'da oynanacak

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki kritik maçın tarihi ve yayın detayları belli oldu! Peki, bu büyük derbi ne zaman, saat kaçta?
Futbol - Futbol
12 saat 1 dakika önce

Fenerbahçe'den sürpriz hamle: Üste üste yaşanan sakatlıklar değişim getirdi!

Fenerbahçe'de üst üste yaşanan sakatlıklar sonrasında eleştiri okları takım doktoru Ertuğrul Karanlık'a çevrildi. Gelen tepkilerin ardından yönetimden sürpriz bir hamle geldi. İşte detaylar...
 - TFF Başkanlığına sürpriz talip
12 saat 5 dakika önce

Son dakika... TFF Başkanlığına sürpriz talip! Eski başkan aday oldu

Son dakika haberi... Trabzonspor eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkan adayı olduğu açıkladı. Hacıosmanoğlu'nun adaylığı sonrası sosyal medyada Galatasaraylılardan destek yağdı.
Futbol - Futbol
12 saat 9 dakika önce

Son dakika! Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu

Son dakika haberi... TFF, Süper Lig'in 33. haftasında düdük çalacak hakemleri duyurdu.
Futbol - Futbol
12 saat 26 dakika önce

Arda Güler'den Sevilla'ya ret! Transfer için tek şartı var

Real Madrid'in Türk yıldız Arda Güler'e Sevilla'dan kiralama teklifi geldiği öne sürüldü. İspanyol basınında çıkan haberlere göre Arda Güler bu teklifi Şampiyonlar Ligi'ni işaret ederek reddetti.
Futbol - Futbol
12 saat 47 dakika önce

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi büyük tehlike!

Süper Lig'de yarın MKE Ankaragücü'nü konuk edecek Beşiktaş'ta 4 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular yarın kart görmeleri halinde gelecek hafta Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanacak dev derbide forma giyemeyecek.
Spor - Spor
13 saat 46 dakika önce

Son dakika! Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı

Son dakika haberi... TFF'den yapılan açıklamaya göre; 34. haftada oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş maçı, 27 Nisan Cumartesi saat 19.00'da oynanacak.
Spor - Spor
14 saat 8 dakika önce

Ergin Ataman'ın acı günü: Babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti

A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman hayatını kaybetti.
Futbol - Futbol
14 saat 15 dakika önce

Beşiktaş'a sürpriz öneri: Liverpool teknik heyeti Kartal mı oluyor?

Portekizli teknik adam Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'a sürpriz bir öneri geldi. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
14 saat 35 dakika önce

Almanlardan Barış Alper Yılmaz için dev teklif! Galatasaray bonservisini belirledi

Bu sezon ligde ve Avrupa'da gösterdiği etkili performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz'a Almanlar kanca attı. Galatasaray, Avrupa'dan birçok kulübün de transfer listesinde yer alan Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini belirledi. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
14 saat 53 dakika önce

Yunus Akgün kararını verdi: Galatasaray'a dönecek mi?

Galatasaray'ın sezon başında satın alma opsiyonuyla Leicester City'ye kiraladığı Yunus Akgün, geleceği hakkında kararını verdi. İşte detaylar...
Basketbol - Basketbol
15 saat 28 dakika önce

Fenerbahçe'den Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin'e astronomik teklif!

THY EuroLeague'deki temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, Shane Larkin için yarışıyor. Sarı-lacivertliler, Anadolu Efes ile olan sözleşmesi bitecek olan yıldız basketbolcunun kapısını dev bir teklifle çaldı. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
15 saat 42 dakika önce

Paris Olimpiyat Oyunları'nda izlenecek ilk 100 sporcu belirlendi! Listede tek Türk var

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli okçumuz Mete Gazoz, Paris Olimpiyat Oyunları'nda izlenecek ilk 100 sporcu arasında gösterildi.
Futbol - Futbol
16 saat 13 dakika önce

Kulüpler Birliği toplantısına Hasan Arat damga vurdu

Kulüpler Birliği'nin 'TFF seçimleri' gündemiyle bir araya geldiği toplantıya Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın damga vurduğu iddia edildi. Arat'ın sunduğu fikirlere diğer kulüp başkanlarının da çoğunlukla destek verdiği öne sürüldü.
Diğer Spor Haberleri - Diğer Spor Haberleri
16 saat 25 dakika önce

Taha Akgül, Paris'te ikinci kez altın madalya peşinde

Milli güreşçi Taha Akgül, Paris 2024 Yaz Olimpiyatları'nda ikinci kez altın madalyayla dönmek için hazırlıklarını sürdürüyor.
Futbol - Futbol
16 saat 31 dakika önce

Jorge Jesus'un 34 maçlık tarihi serisi sona erdi!

Asya Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Al-Ain, Jorge Jesus'un Al-Hilal'ini 4-2 mağlup etti. Bu yenilgiyle Al-Hilal'in tarihi galibiyet serisi de sonlandı.
Sona Git