Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Nisan 2019 17:15

Melih Mahmutoğlu 3 yıl daha Fenerbahçe'de

Fenerbahçe’nin milli basketbolcusu Melih Mahmutoğlu, sarı-lacivertli takımla sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

Melih Mahmutoğlu 3 yıl daha Fenerbahçe'de
melih mahmutoğlu,,fenerbahçe,

İç transferde Ahmet Düverioğlu, Jan Vesely ve Ali Muhammed ile sözleşme yenileyen Fenerbahçe Beko’da son imza da kaptan Melih Mahmutoğlu’ndan geldi. Sarı-lacivertli ekip, milli basketbolcunun sözleşmesini üç yıl daha uzattı.

Fenerbahçe, Mahmutoğlu’nun sözleşmesi hakkında resmi siteden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
“Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, önümüzdeki sezonların kadro planlaması üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu bağlamda yapılan anlaşma kapsamında ekibimiz, takım kaptanı Melih Mahmutoğlu’nun sözleşmesini üç yıl daha uzatmıştır. 

Fenerbahçe formasını 2013-14 sezonundan bu yana başarıyla terleten, 2015-16 sezonundan itibaren de takım kaptanı olarak görev yapan Melih Mahmutoğlu, bu süreçte kazanılan tarihi başarılarda önemli pay sahibi oldu. Ekibimizle üst üste beşinci Final-Four tecrübesini yaşayacak olan ve Avrupa şampiyonluğu da dahil olmak üzere elde edilen büyük başarılarda önemli payı bulunan Melih Mahmutoğlu, Fenerbahçe formasını 2021-2022 sezonunun sonuna dek giymeye devam edecektir. 
Yapılan bu anlaşmanın kulübümüz ve sporcumuz için hayırlı olmasını diler, Melih Mahmutoğlu’na Fenerbahçe forması altında nice büyük başarılar ve kupalar dileriz.” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...