Tgrt Haber
17 Ekim 2015 04:22

Melo İnter aşkını anlattı

Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo, İtalyan gazetesi Repubblica'ya konuştu.

Melo İnter aşkını anlattı
melo, felipe melo, melo inter

Inter'de çok mutlu olduğunu söyleyen sambacı, "Eski aşkım Inter'i kucaklamak için Serie A'ya döndüm. 7 yıl önce geliyordum. Mourinho beni, ben de onu istedim. Sonra Juventus ve Galatasaray'a gittim. Juventus bir hataydı. Buraya gelmek için paradan ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamaktan vazgeçtim" dedi. Melo, çalıştığı en iyi teknik adamlar arasında ise Fatih Terim'i de saydı. 

Ada zirvesi 14 Kasım'da

Galatasaray Kulübü Genel Kurulu, Galatasaray Adası'nın geleceği için olağanüstü toplanacak. Sarı-kırmızılı kulüp, kira sözleşmesi 30 Kasım 2015'te sona erecek Galatasaray Adası'nın gelecekte nasıl değerlendirileceğiyle ilgili olağanüstü genel kurul çağrısı yaptı. Açıklamada, olağanüstü genel kurulun TT Arena'da 7 Kasım Cumartesi günü, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 14 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirileceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...