Tgrt Haber
22 Haziran 2014 20:04

Melo'nun forması için bir araba parası verdi

Antalya Galatasaraylılar Derneği'nin 20'nci kuruluş yıldönümü, Harem adlı gemide düzenlenen yemekli gecede kutlandı.

Melo'nun forması için bir araba parası verdi
melo, forma, galatasatay,

Derneğin Karaalioğlu Parkı'ndaki yeni binasının açılışına katılan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, ardından beraberindeki yöneticilerle birlikte gemideki eğlenceye katıldı. Gemiye dernek başkanı Gökmen Güzel ile birlikte gelen Ünal Aysal, konuklardan büyük ilgi gördü. 20'nci yıl kutlamalarının en önemli bölümünde Melo'nun forması açık artırmaya çıkarıldı. Tiyatro oyuncusu ve yönetmen Abdullah Sürekli'nin sunumunda gerçekleşen açık artırmada Melo'nun formasını, 15 bin TL'ye işadamı Yusuf İnal aldı. Dernek başkanı Gökmen Güzel'in gecenin anlam ve önemini ifade eden konuşmasının ardından mikrofona gelen Başkan Ünal Aysal, Antalya'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
BAŞKAN İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRME YARIŞI
Burcu Güneş'in şarkılarıyla coşan Galatasaraylılar, Başkan Ünal Aysal ile fotoğraf çektirme yarışına girdi. Aileleriyle gemideki eğlenceye katılan çocuklar da sarı kırmızı renklerden oluşan giysileriyle büyük ilgi gördü. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen Galatasaraylılar, önümüzdeki yıl yapılacak 21'inci kuruluş yıldönümü kutlamalarında buluşmak üzere ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...