Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Nisan 2015 19:42

Menajerinden Salih Uçan açıklaması

Roma'nın Napoli'yi 1-0 mağlup ettiği mücadelede takımının attığı gole sevinmediği iddia edilen ve ciddi şekilde eleştirilen Salih Uçan hakkında resmi açıklama geldi.

Menajerinden Salih Uçan açıklaması
roma, salih uçan,

Roma'nın Napoli'yi 1-0 mağlup ettiği mücadelede takımının attığı gole sevinmediği iddia edilen ve ciddi şekilde eleştirilen Salih Uçan hakkında resmi açıklama geldi. Konu hakkında twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan genç oyuncunun menajeri Ömer Koray Uzun, "Salih Uçan hakkında Napoli maçı sonrasında medyada çıkan, takımın golüne sevinmediği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır"ifadelerini kullandı. Pjanic'in 25. dakikada attığı golün ardından kaydedildiği iddia edilen görüntülere de değinen Ömer Koray Uzun, "İlgili görüntü golden sonra değil maç bitiminde oyuncumuzun sahada yaşanan bir olayı takip ettiği anın görüntüsüdür. Kamuoyuna duyurulur" şeklinde konuştu. Salih Uçan, söz konusu müsabakayı Roma Kulübü'nün CEO'su Italo Zanzi ve beraberindeki idareciler ile izlemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...