Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Temmuz 2019 17:16

Merih Demiral'ın penaltı golü galibiyeti getirdi

Dünya'nın en önemli kulüplerinin katıldığı sezon öncesi hazırlık turnuvası olan Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Juventus, Inter'i normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltılar sonucunda 4-3 mağlup etti.

Merih Demiral'ın penaltı golü galibiyeti getirdi
Merih demiral,,merih demiral penaltı,,merih demiral penaltı golü,

Çin'in Nanjing şehrindeki Nanjing Olimpik Spor Merkezi'nde oynanan karşılaşmada İnter, 10'uncu dakikada Juventus'un yeni transferi Matthijs De Ligt'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca Inter, soyunma odasına 1-0 önde girdi. Milli oyuncu Merih Demiral, oyuna 2'nci yarının başında dahil oldu. Juventus, aradığı beraberlik golünü 68'inci dakikada buldu. Cristiano Ronaldo, serbest vuruştan bulduğu golle skoru eşitledi: 1-1. Normal sürede başka gol olmayınca turnuva statüsü gereği seri penaltı atışlarına geçildi. Juventus adına son penaltı atışını gole çeviren Merih Demiral, takımına bu turnuvadaki ilk galibiyetini getirdi.
Juventus, Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda bir sonraki maçını 10 Ağustos'ta Atletico Madrid'e karşı oynayacak. Inter ise 4 Ağustos'ta Tottenham ile karşı karşıya gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...