Tgrt Haber
23 Aralık 2013 17:11

Messi Barcelona'ya dönmek için gün sayıyor

Barcelona'da forma giyen Messi, geçirdiği sakatlığın ardından kendisini çok iyi hissettiğini ve Barcelona'ya dönmek için gün saydığını söyledi.

Messi Barcelona'ya dönmek için gün sayıyor
Barcelona'da forma giyen Arjantinli futbolcu Lionel Messi,gün sayıyor,Barcelona’ya dönmek için geri sayım başladı",

Barcelona'da forma giyen Arjantinli futbolcu Lionel Messi, geçirdiği sakatlığın ardından kendisini çok iyi hissettiğini ve Barcelona'ya dönmek için gün saydığını söyledi.Sosyal paylaşım sitesi Weibo üzerinden takipçilerine seslenen Messi, uzun süren sakatlık döneminin sona erdiğinin müjdesini verdi. "Kendimi çok iyi hissediyorum. Barcelona’ya dönmek için geri sayım başladı" diyen Messi, yeni yıla memleketi Rosario’da gireceğini, çalışmalarının ve doktor kontrollerinin orada devam edeceğini bildirdi.
10 Kasım’da Real Betis’e karşı oynadığı La Liga maçında sol uyluk adalesinden sakatlanan Messi’nin tedavisi bir süredir ülkesinde devam ediyordu. Messi, 2 Ocak 2014'te Barcelona'da olmayı planladığını da ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...